På Viralpressen.se hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Skämtet nedan fick oss verkligen att skratta gott, hoppas du också tycker att det är roligt.

Diana, 18 år fick jobb på butiken. Jättekul, tyckte hon men hon tyckte att det var pinsamt om att behöva sälja kondomer.

Chefen var tvungen att vara borta i affärer i några dagar och frågade om hon skulle klara att vara i butiken på egen hand. Diana sa hon kunde hantera det, förutom sitt problem om kunder som ber om kondomer.

Chefen sa: "Jag kommer att berätta hur man handskas med det. Våra stamkunder kommer aldrig säga ordet "kondom", utan de kommer att be om en 100 (små) eller en 200 (medium) eller en (stor) 300. Så, det finns inget att oroa sig för."

Efter att han for, var de två första dagarna förbi utan incidenter. Men den tredje dagen kom det en man till butiken, sträckte fram handflatan och sa "500".

Diana blev nervös. Hon visste inte vad hon skulle göra och ringde chefen på sin mobiltelefon för att berätta för honom om problemet.

- "Kan du kolla om han har en grön hink hängande mellan benen?" sa chefen.

Hon tittade över disken och såg en grön hink hängande mellan benen.

- "Ja!" sa hon "Han har en!"

Chefen sa: "Ge honom 500 kr, det är fönsterputsaren!"