Oavsett om man är helt och hållet beroende av smink och inte går utanför dörren utan det, eller om man använder det någon gång ibland så kan vi inte förneka att det kan förändra en person otroligt mycket.

Det kommer inte som en chock när vi säger att tjejer tycker om att sminka sig. Det är ju någonting som har blivit så accepterat i vårt moderna samhälle att det finns människor som knappast går utanför dörren utan att först sminka sig.

Om du använder dig utav smink så vet du hur kraftfullt det verkligen är, det går i princip att göra om en persons utseende till vad som helst om man är duktig på makeup. Men för er som inte använt smink innan så kommer kanske dessa bilder att chocka er totalt. 

Du kan verkligen förändra dig helt och hållet med hjälp utav smink. Vilket vi antar är anledningen till varför det har blivit så otroligt populärt i dagens samhälle. Människor är allt mer påverkade av media och kändisar att se "perfekta" ut och att vara naturligt vacker är inte längre något som är populärt. 

Allt fler unga väljer att sminka sig i yngre ålder, i vissa fall har det verkligen gått till överdrift! Klicka på 'Nästa bild' under bilden för att se alla bilder i vårt galleri. Kommentera gärna på Facebook!